Pobierz aplikację mobilną PartyMap i bądź na bieżąco ze wszystkimi wydarzeniami w mieście




Z miłości do jedzenia 2018
Jedz & Pij
1
Manana Bistro & Wine Bar
ul. Wolności 15, Chorzów
 17:00
 14/02
Szczegóły wydarzenia
z miłości do jedzenia 2018

amuse bouche
palony kalafior, orzech laskowy, angostura, czekolada
CHAMPAGNE BRUT AMETHYSTE | LOUIS BARTHELEMY

przystawka zimna
ośmiornica, rzodkiewka, ocet malinowy, hoi sin
VINHO VERDE BRANCO | VENTOZELA

przystawka ciepła
ravioli z policzkiem cielęcym, ser Emilgrana, palone masło
CARBON | DOM BLISKOWICE

zupa
bulion rybny z szafranem, soliród, makaron z kalmara, krewetka
CHARDONNAY NON | L‘ARMANGIA

danie główne
filet z troci gotowany w zielonej herbacie z dodatkiem prażonego ryżu, puree z kopru włoskiego, konfitura z pomarańczy, pomarańczowy zabjon
PINOT GRIS | TILIA
lub
pierś bażanta konfitowana w maśle, por w śmietanie, pieczony seler, sos z foie gras
RIOJA CRIANZA | SIERRA CANTABRIA

deser
mus czekoladowy z chilli, lody z popcornu, palony grejpfrut, beza
z bergamotką
NALEWKA SZEFA

cena za osobę 130 zł
selekcja wina za osobę 95 zł

Menu degustacyjne jest dostępne jedynie po dokonaniu rezerwacji miejsc pod nr telefonu 508 293 640,
rezerwacje są dokonywane na maksymalny czas 2,5 godziny
W dniu 14.02.2018 rezerwacji dokonujemy na godzinę 17:00 i 19:30
Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niektórych pozycji w przypadku braku dostępości produktów.
Specjalne menu podawane jest od środy 14.02.2018 codziennie od godz 17.00 do wyczerpania zapasów.
Zobacz także inne wydarzenia ze Śląska
Z miłości do jedzenia 2018
Jedz & Pij
1
Manana Bistro & Wine Bar
ul. Wolności 15, Chorzów
 17:00
 14/02
Szczegóły wydarzenia
z miłości do jedzenia 2018

amuse bouche
palony kalafior, orzech laskowy, angostura, czekolada
CHAMPAGNE BRUT AMETHYSTE | LOUIS BARTHELEMY

przystawka zimna
ośmiornica, rzodkiewka, ocet malinowy, hoi sin
VINHO VERDE BRANCO | VENTOZELA

przystawka ciepła
ravioli z policzkiem cielęcym, ser Emilgrana, palone masło
CARBON | DOM BLISKOWICE

zupa
bulion rybny z szafranem, soliród, makaron z kalmara, krewetka
CHARDONNAY NON | L‘ARMANGIA

danie główne
filet z troci gotowany w zielonej herbacie z dodatkiem prażonego ryżu, puree z kopru włoskiego, konfitura z pomarańczy, pomarańczowy zabjon
PINOT GRIS | TILIA
lub
pierś bażanta konfitowana w maśle, por w śmietanie, pieczony seler, sos z foie gras
RIOJA CRIANZA | SIERRA CANTABRIA

deser
mus czekoladowy z chilli, lody z popcornu, palony grejpfrut, beza
z bergamotką
NALEWKA SZEFA

cena za osobę 130 zł
selekcja wina za osobę 95 zł

Menu degustacyjne jest dostępne jedynie po dokonaniu rezerwacji miejsc pod nr telefonu 508 293 640,
rezerwacje są dokonywane na maksymalny czas 2,5 godziny
W dniu 14.02.2018 rezerwacji dokonujemy na godzinę 17:00 i 19:30
Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niektórych pozycji w przypadku braku dostępości produktów.
Specjalne menu podawane jest od środy 14.02.2018 codziennie od godz 17.00 do wyczerpania zapasów.
Zobacz także inne wydarzenia ze Śląska